stage lopen bij
cotton club

stage lopen bij cotton club

Bij Cotton Club zijn we altijd op zoek naar jong talent met een passie voor fashion. We hebben regelmatig leuke en leerzame BOL en BBL stageplaatsen in onze winkels en MBO & HBO-stageplekken op het hoofdkantoor in Lijnden.

Als stagiair werk je als volwaardig lid van ons team mee, maar uiteraard krijg je ook de nodige begeleiding om je stage goed af te ronden. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die je de kneepjes van het vak leert. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Samen zorgen we ervoor dat jij je stage met een dikke voldoende afrondt. En wie weet groei jij wel door naar jouw droombaan, want er zijn genoeg carrièrekansen bij Cotton Club.

Wij geven onze stagiairs een fantastische stagevergoeding, zo ontvang je in de winkels (afhankelijk van je gewerkte uren) een stagevergoeding van €350,- per maand. Uiteraard krijgt een BBL-er hetzelfde salaris als een verkoopmedewerker. Kom je stage lopen op ons hoofdkantoor, dan ontvang je een stagevergoeding van maximaal €550- per maand (afhankelijk van je gewerkte uren). Én daarbovenop krijgen al onze stagiairs 25% personeelskorting op onze nieuwste collectie bij al onze formules.

Cotton Club is een erkend leerbedrijf.