BUYING & DESIGN

Onze mode komt tot leven op de Buying & Design afdeling in Lijnden. Hier transformeren we onze modeconcepten in mooie producten die uiteindelijk in onze winkels te vinden zijn.

Teams van Brandmanagers en Designers maken de mooiste items, van knipsels tot stiksels en pixel. Overal vinden zij inspiratie, zowel online als offline. Er worden vintage markten in Los Angeles bezocht, catwalks in Parijs en de straten in Tokyo. Elk label is verantwoordelijk voor het verhaal achter het merk, met de kleuren, stoffen en fits van elk item in de collectie. Altijd met de doelgroep en klant in gedachte. Of het nu The Sting, Costes of de Cotton Club klant is, onze buying & design teams make it! Iedere brand heeft zijn eigen buying & design team. Our creative and commercial thinkers!

Als een hecht team werken de brandmanagers en designers zij aan zij aan collecties die niet alleen esthetisch prachtig zijn, maar ook positief bijdragen aan ons bedrijfsresultaat. Ze geven niet alleen vorm aan onze merkidentiteiten, maar fungeren ook als drijvende kracht achter de rendabiliteit van onze formules. Voor gepassioneerde professionals met een liefde voor mode en design, die zowel creatief als resultaatgericht kunnen zijn, ligt hier een opwindende kans. 

Als een hecht team werken de brandmanagers en designers zij aan zij aan collecties die niet alleen esthetisch prachtig zijn, maar ook positief bijdragen aan ons bedrijfsresultaat. Ze geven niet alleen vorm aan onze merkidentiteiten, maar fungeren ook als drijvende kracht achter de rendabiliteit van onze formules.

Voor gepassioneerde professionals met een liefde voor mode en design, die zowel creatief als resultaatgericht kunnen zijn, ligt hier een opwindende kans. Als jij gelooft dat je een verschil kunt maken binnen onze Afdeling Buying & Design, en deel wilt uitmaken van een team dat streeft naar vernieuwing, dan kijken we er enorm naar uit om meer van jou te horen.

MIS GEEN ENKELE JOB

Blijf op de hoogte en ontvang passende vacatures in je inbox!