STAGE LOPEN BIJ THE STING COMPANIES

STAGE LOPEN BIJ THE STING COMPANIES

Een stage tijdens je opleiding is dé kick-off van jouw carrière! Wist je dat wanneer je bij The Sting Companies stage wilt lopen, er veel meer mogelijk is dan je denkt?

Of je nu een BOL, BBL of HBO-opleiding volgt, bij ons is er voldoende ruimte om jouw talenten te ontwikkelen! 

Zo kan je terecht bij één van onze prachtige winkels van de vier formules die The Sting Companies rijk is: The Sting, Costes, Cotton Club en De KOOPman. Onze winkels liggen verspreidt over heel Nederland, dus er zit er altijd wel een bij jou in de buurt.

Stagelopen op één van onze hoofdkantoren of in ons distributiecentrum is ook mogelijk. Deze zijn gevestigd in Tilburg en Lijnden.

Wij geven onze stagiairs een fantastische stagevergoeding, zo ontvang je in de winkels en in de logistiek (afhankelijk van je gewerkte uren) een stagevergoeding van €350,- per maand. Uiteraard krijgt een BBL-er hetzelfde salaris als een verkoopmedewerker. Kom je stage lopen op ons hoofdkantoor, dan ontvang je een stagevergoeding van maximaal €550- per maand (afhankelijk van je gewerkte uren). Én daarbovenop krijgen al onze stagiairs 25% personeelskorting op onze nieuwste collectie bij al onze formules.

Kijk bij de stage vacatures of stel een job alert in zodat je de stage krijgt
die perfect bij jou past!

BBL-ER?

Volg jij een MBO-opleiding en wil jij werken én leren bij één van onze formules? Als BBL-er ben je meer dan welkom in één van onze shops of in ons distributiecentrum. 

In de winkel start je als verkoopmedewerker. We laten je graag alles zien: van de kassa tot het magazijn. Ook in ons Distributiecentrum in Tilburg is regelmatig plaats voor een BBL-stage. Hier bevoorraden we alle winkels en verzenden we de webshopbestellingen.

Je wordt meteen gekoppeld aan een ervaren collega. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Samen zorgen we ervoor dat jij je diploma haalt.

Ook na je werk-en-leer traject zijn er genoeg carrièrekansen bij The Sting Companies. 80% van onze BBL-ers stroomt binnen een jaar door naar een leidinggevende functie. Misschien ben jij de volgende! 

BOL-ER?

BOL-stage, snuffelstage of blokstage? Welke stage je ook gaat lopen, jouw stage doe je natuurlijk bij The Sting Companies. 

We leren je hoe het is om in een drukke winkel te werken. We laten je graag alles zien, of het nu bij de paskamers, achter de kassa of in het magazijn is. Samen zorgen we ervoor dat jij een superleuke en leerzame stage krijgt.

We hebben veel stageplekken in de winkels, maar ook in ons distributiecentrum in Tilburg hebben we regelmatig plek voor een BOL-stagiair. 

Je wordt meteen gekoppeld aan een ervaren collega. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Samen zorgen we ervoor dat jij je stage met een dikke voldoende afrondt.

HOOFDKANTOOR STAGE?

Je meewerk- of afstudeerstage lopen bij één van onze formules. Dat kan!

We hebben vaak leuke en leerzame stageplaatsen op één van onze kantoren in Lijnden (nabij Amsterdam). Ga bijvoorbeeld aan de slag op onze marketingafdeling of loop als Designer mee op onze afdeling Buying & Design. 

Ook voor een stage in de logistieke sector kun je in het distributiecentrum in Tilburg terecht. Daar zijn onze operationele afdelingen gevestigd zoals HR, ICT en Finance. 

Als stagiair werk je als volwaardig teamlid mee, maar uiteraard krijg je ook de begeleiding om je stage goed af te ronden. En naast een goede stagevergoeding en de 25% korting op onze kleding, mag je ook dagelijks aanschuiven voor een lekkere, verse lunch.

Al onze formules zijn erkend leerbedrijven.