Fotostudio

Als je het kunt bedenken, kunnen wij het maken. Opnieuw en opnieuw. Van hoogwaardige beelden en films tot social stories en merkfilms, ongeacht de bron en de output die nodig is, wij maken het. 

Productie & Project management

Het plannen van elk aspect van fotoshoots -  van het boeken van modellen, fotografen en digital operators, tot het zoeken van locaties – wordt verzorgd door onze producers. 

Fotografie en video

Onze in-house fotograaf samen met een pool van freelance fotografen zorgt voor al onze foto’s en video’s, zowel in de fotostudio als op locatie, ten behoeve van e-commerce, trendshoots en campagne shoots.

Fotografie en video Digital coördinatie

Met de nieuwste fotomanagement software zorgt ons team, voor inzichten in de producthoeveelheden, de juiste metadatering op deliverables en voor een optimale flow op de werkvloer. 

Door controle op de kwaliteit van de beelden en video, is er een snellere time-to-market. 

Video editing

Een video editor bewerkt bewegende beelden; het editen van video-opnames en geluidsopnamen. Alles is mogelijk op het gebied van montage en nabewerking;  het in de gewenste volgorde zetten van beeld en geluid, het toevoegen van titels, effecten en graphics. De video’s kunnen gebruikt worden voor verschillende platforms. Zoals websites, nieuwsbrief en social media.

Styling

Een team van gespecialiseerde stylisten zijn verantwoordelijk voor de styling van modellen voor al onze fotoshoots. Zij bewaken de brand identity door te stylen conform de wensen van de formules. De stylist is daarnaast op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, en weten alle ins & outs op gebied van commercie maar ook van campagnes.

Retouch

Een team van in-house beeldbewerkers verzorgd de retouche van de trendshoots en campagnes van de formules, naast de service voor onze online fotografie. Retoucheren is het digitaal nabewerken van een foto. 

MIS GEEN ENKELE JOB

Blijf op de hoogte en ontvang passende vacatures in je inbox!