ICT

Wie staat er aan de basis van de technologie die onze winkels en online ervaringen tot leven brengen? Dat is zonder twijfel het ICT-team. Ze zijn niet alleen de genieën achter vlotte kassa's, slimme alarmpoortjes, betrouwbare laptops en werkende printers, maar ze dragen ook de verantwoordelijkheid voor de bedrijfssoftware die o.a. aankoopregistraties, voorraadbeheer en zelfs optimalisatie van vrachtwagenroutes mogelijk maakt.

Maar er is meer. Het ICT-team zorgt ervoor dat onze shopliefhebbers nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Achter de schermen zorgen ze ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt, van het moment dat je jouw favoriete items selecteert tot het moment dat je met een glimlach de winkel verlaat.

En laten we het e-commerce development team niet vergeten, die onze klanten op de achtergrond zorgeloos laten shoppen in een digitaal winkelparadijs. 

Kortom, het ICT-team is de spil in het web van onze technologische innovatie, waardoor de klant moeiteloos kan genieten van de ultieme winkelbeleving.

MIS GEEN ENKELE JOB

Blijf op de hoogte en ontvang passende vacatures in je inbox!